Obertes les inscripcions per a la Cursa Sumant Capacitats de Valldoreix

Obertes les inscripcions per a la Cursa Sumant Capacitats de Valldoreix

0 912

La cursa servirà per inaugurar els tres circuits adaptats per a persones amb necessitats especials i totalment inclusius, que neixen del treball conjunt de l’EMD de Valldoreix i la Fundació Itineràrium de l’Anna Vives. La prova formarà part del programa d’activitats solidàries de La Marató de TV3.

Les inscripcions per prendre part a la Cursa Sumant Capacitats de Valldoreix ja estan a disposició de totes les persones que vulguin participar a través del web www.annavives.com/cursavalldoreix. La cursa se celebrarà el diumenge 14 de desembre, a les 10 hores a la Zona Esportiva del C/ Brollador i està adreçada a tot tipus de públic, però en especial als col·lectius de persones amb necessitats especials, ja siguin dificultats visuals, auditives o mobilitat reduïda.

La cursa constarà de dos circuits, a peu i amb cadira de rodes. El recorregut a peu de 4,75 Km té un desnivell de 154 metres, mentre que el circuit per a persones amb dificultats de mobilitat té una distància total de 3,6 km, amb un desnivell de 115 metres i és imprescindible fer-ho amb cadira de rodes elèctrica, handbike o Joëlette.

Tot i que la inscripció és gratuïta per a tots els participants, tant des de l’EMD com des de la Fundació Itineràrium es vol animar a tota la gent que aquell dia participi a la cursa a fer un donatiu solidari amb La Marató de TV3, que enguany recollirà fons per lluitar contra les malalties del cor. Per aquest motiu des de l’organització s’habilitarà un punt de recollida de donacions, que més tard es lliuraran a la marató televisiva.

La Cursa Sumant Capacitats de Valldoreix és la 4a prova d’aquestes característiques que s’organitza a Catalunya, després de les celebrades a Llívia, Berga i Premià de Dalt. Els Circuits de Valldoreix són els 5ens que s’instauren al territori català juntament amb les ciutats ja esmentades a la que se li suma Sant Boi.

ARTICLES SIMILARS

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta