Ple absolut al Complex Esportiu per seguir la xerrada de la nutricionista...

Ple absolut al Complex Esportiu per seguir la xerrada de la nutricionista Sílvia Tremoleda, ‘Nutrició i hàbits alimentaris’

0 691

La conferència forma part del cicle Xerrades d’Esport organitzades conjuntament per l’EMD de Valldoreix, el Complex Esportiu i el club esportiu QBàsquet de Sant Cugat.

La xerrada es va celebrar dimecres a dos quarts de vuit del vespre a les instal·lacions del Complex Esportiu de l’EMD de Valldoreix, que van quedar petites per donar cabuda a totes les persones que es van acostar al centre esportiu valldoreixenc per escoltar els consells sobre alimentació de l’especialista en nutrició.

Usuaris i monitors del Complex i veïns de Valldoreix i Sant Cugat van seguir amb atenció les recomanacions de Tremoleda, que va incidir principalment en com maximitzar el rendiment esportiu dels atletes a través de l’alimentació, quines pautes alimentàries seguir per mantenir una dieta equilibrada i va resoldre dubtes sobre quines de les opcions d’aliments etiquetats com a saludables als supermercats són realment recomanables.

La xerrada de Sílvia Tremoleda és la tercera de les quatre cites del cicle ‘Xerrades d’Esport’ de l’edició d’enguany, que finalitzarà el dia 7 de juny amb la ponència ‘Prevenció de lesions en l’àmbit esportiu’ a càrrec del fisioterapeuta Fidel Sust. Amb tot, el cicle tindrà una data més, atès que la primera de les sessions, que s’havia de celebrar el dia 14 de març, es va haver d’aplaçar per l’organització i es va reprogramar pel proper dimarts, 24 de maig.

 

ARTICLES SIMILARS

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta