Judit Neddermann i el Brossa Quartet estrenen el 3r Cicle de Concerts...

Judit Neddermann i el Brossa Quartet estrenen el 3r Cicle de Concerts al Castell de Canals

0 1087

 

Les restes del Castell de Canals es van tornar a vestir de gala el passat dissabte per, un any més i ja en van 3,  donar el tret de sortida del Cicle de Concerts al Castell de Canals 2016. I ho va fer de la millor manera possible, amb totes les entrades venudes i cap seient buit de les més de 150 localitats disponibles.

Tot just es podien veure al cel els darrers raigs de llum solar quan es va il·luminar el mur del castell valldoreixenc amb càlids colors, que van servir per donar la benvinguda a la Judit Neddermann i el Brossa Quartet. Amb ‘Amors d’estiu’ la cantant de Vilassar de Mar i el quartet de corda va oferir als valldoreixencs una revisió un contrast de diferents lieds del ‘Viatge d’hivern’ de Franz Schubert amb  grans peces d’amor del pop-rock dels darrers 50 anys. Tot amb quartet de corda i veu. Des de Schubert fins a Bob Marley, passant per Serrat i algunes sorpreses més.

La pluja, que va aparèixer de manera tímida al principi del concert, na va aigualir la festa, atès que pocs minuts després el recital es va reprendre sense cap més imprevist i el públic assistent va poder gaudir de la vetllada musical.

 

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta