Grups municipals

Grups municipals

Formen part d’un mateix grup municipal el president i els vocals nomenats per una mateixa candidatura o llista electoral. Cada grup municipal té un portaveu, les funcions del qual són representar el seu grup en les qüestions d’ordre i funcionament del ple municipal, així com expressar la posició oficial del grup en els assumptes sotmesos al ple.

Grup Municipal de CiU-Actuem

Josep Puig i Belman, president CIU – Actuem

Valldoreixenc de naixement (Valldoreix, 1959). És mestre industrial i electricista de professió i actual President de l’EMD de Valldoreix. L’any 2006 va liderar amb el moviment veïnal ‘Actuem per Valldoreix’, amb el què, juntament amb un grup de veïns i veïnes, va lluitar per millorar la seguretat de la vila i dels  conveïns. Des del 2006 va ser  vicepresident de l’Entitat Municipal i al 2011 passar a ser és el President de l’EMD de Valldoreix i fins a l’actualitat.

presidencia@valldoreix.cat

Bernat Gisbert Riba, vocal independent

Nascut al 1986 i veí de Valldoreix des de l’any 2002. És llicenciat en Periodisme a la Universitat Ramon Llull (FCC Blanquerna) i especialitzat en periodisme esportiu amb un Màster així com també en Comunicació Política. Vocal de l’EMD des del 2014.

bgisbert@valldoreix.cat

Susana Herrada i Cortés, vocal independent

Nascuda a Barcelona i veïna de Valldoreix des del 2004. Va començar col·laborant activament a l’AMPA de l’escola Ferran i Clua sent secretària durant 6 anys i actualment es troba a l’escola Gerbert d’Orlhac. Per la seva amistat amb Josep Puig, va participar en el moviment ciutadà ACTUEM i va formar part part com vocal del Consistori de l’EMD de Valldoreix a la legislatura 2007/2011 a l’oposició i, en l’actualitat és vocal i membre de Govern.

sherrada@valldoreix.cat

Joaquim Castelló i López, vocal CDC 

Joaquim Castelló es va dedicar al sector tèxtil fins el 2009, té el títol superior d’entrenador de Bàsquet i per això va ser vocal de Joventut i Esports en la legislatura anterior.

jcastello@valldoreix.cat

 

Elena Degollada i Bastos, vocal CDC

 

 

 

 

 

 

Llicenciada en Filologia Anglo-germànica i professora d’anglès de secundària. Nascuda a Barcelona, vaig venir a viure a Sant Cugat el 1993, i a Valldoreix el 2005. Compromesa amb el meu entorn i entusiasta de les possibilitats que estan per arribar. Crec en les persones. M’agraden els animals, la música i llegir, no necessàriament en aquest ordre.

edegollada@valldoreix.cat

Grup Municipal de CUP – Procés Constituent 

Xavier Humet Cienfuegos-Jovellanos

Veí de Valldoreix, 61 anys. Activista veïnal en associacions de veïns des de fa més de 40 anys, darrerament a la de Veïns Progressistes de Valldoreix i abans a la Associació Sant Joan de Mirasol. Membre de l’Ampa de l’Escola Catalunya i de l’Institut Leonardo Da Vinci durant 15 anys en els darrers 17 anys. Membre del CEM (Consell Escolar Municipal) durant 4 anys. Arquitecte tècnic, treballant com a professional lliberal des de fa 38 anys, quasi sempre en la gestió d’obres per a organismes oficials (Incasòl, Gisa, Infraestructures, Regesa, Reursa).

Ferran Margineda Agustin

49 anys. Viu a Valldoreix tot i que se sent fortament vinculat a la Floresta. Format i amb experiència de caire mediambiental, treballa com a conductor dels busos urbans de la ciutat i és delegat sindical dels companyes i companys.  Està convençut que cal redefinir el model actual del servei de transport i que cal capgirar l’actual model de mobilitat.

Grup Municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya

Nöel Climent Jurado

Va néixer a Terrassa al 75 i és fill de família humil i classe treballadora. Viu a Valldoreix des de fa 3 anys i es treballador de l’empres SONY. És sindicalista de Comissions Obreres.Va fer  el pas  a la política perquè no creu en el Jo tinc raó i us haig de convèncer, sinó que pensa que si parlem i raonem plegats segur que trobem la millor resposta als problemes de la ciutadania.

Grup Municipal de Ciutadans

Susana Casta Balcells

Susanna és emprenedora i actualment cursa una formació de patronatge industrial; és veïna de Sant Cugat des de 1998 i resident en Valldoreix des de 1999. És simpatitzant de C’s des del 2014 i afiliada al partit des de principis del 2015 en l’agrupació territorial de Sant Cugat del Vallés.

ARTICLES SIMILARS

0 1580

0 1018

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta