Fidel Sust tanca el cicle de ‘Xerrades d’Esport’ parlant de prevenció de...

Fidel Sust tanca el cicle de ‘Xerrades d’Esport’ parlant de prevenció de lesions esportives

 

El fisioterapeuta del CAR de Sant Cugat des de l’any 2001, Fidel Sust, va ser l’encarregat d’oferir la darrera xerrada de la segona edició del cicle anual de ponències relacionades amb l’esport i que estan organitzades per l’EMD de Valldoreix, el Complex Esportiu de Valldoreix i el club de bàsquet Q Bàsquet de Sant Cugat. La cita va ser el dimarts 7 de juny a les 19:00h a les instal·lacions del Complex Esportiu de l’EMD.

Durant més d’una hora Sust va explicar davant d’una trentena d’assistents quines són les millors estratègies que té al seu abast qualsevol esportista per fer una prevenció activa de les lesions que es poden ocasionar per la pràctica esportiva. Un bon descans, una alimentació equilibrada i una correcta execució dels exercicis van ser alguns dels consells que va posar sobre la taula el ponent per evitar molèsties durant i després de practicar esport. La xerrada de Fidel Sust va suscitar moltes preguntes entre els assistents, que van anar formulant tots els seus dubtes al fisioterapeuta i que aquest va anar resolent.

Amb la xerrada ‘Prevenció de lesions en l’àmbit esportiu’ es posa punt final al cicle de ‘Xerrades d’Esports’, que enguany ha ofert un total de 4 sessions. Al llarg del cicle s’han tractat temes tan diversos i interessants per a esportistes, pares d’esportistes i tècnics esportius com són la nutrició esportiva, el lideratge d’equips esportius, el paper dels pares en l’educació esportiva dels fills i la prevenció de lesions.

 

ARTICLES SIMILARS

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta