L’amenaça de pluja no desllueix un Aplec de la Salut marcat pels...

L’amenaça de pluja no desllueix un Aplec de la Salut marcat pels jocs infantils i la tradició

Tot i els avisos de fortes pluges que pronosticaven les previsions meteorològiques els valldoreixencs i els visitants d’altres llocs del municipi no es van fer enrere i van omplir l’esplanada de l’ermita per gaudir d’un programa d’actes que es va desenvolupar amb normalitat.

Al llarg de tot el matí, i encara que amb els ulls posats al cel, el flux de veïns i veïnes de Valldoreix i de tot el municipi que es van apropar a l’ermita de la Salut va ser constant. Les activitats van començar a les onze del matí amb les activitats de tir al blanc amb ballesta, cursa de sacs i slackline per als més petits i la celebració de la missa a l’ermita.

Els següents en prendre el protagonisme van ser els membres de la Colla de Geganters de Sant Cugat que van pujar a l’ermita la geganta Salut, acompanyada per la seva fillola, la geganta Mariona i el gegant Iago, vinguts tots dos de la Llagosta. També van tenir el seu espai els dansaires que van ballar sardanes amb la música de la cobla Ciutat de Terrassa. No va faltar a la seva cita anual l’historiador Juanjo Cortés que va fer la tradicional visita comentada a l’ermita, enguany acompanyat per primer cop pel capgròs Daurix, de Valldaurex.

La festivitat de la Salut va comptar amb la participació del president de Valldoreix, Josep Puig i dels vocals de l’equip de govern Susana Herrada, Elena Degollada i Joaquim Castelló.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta