L’EMD es reuneix amb els veïns del l’avinguda Baixador per parlar del...

L’EMD es reuneix amb els veïns del l’avinguda Baixador per parlar del futur de la via

 

Una quinzena de veïns i veïnes de l’Avinguda Baixador de Valldoreix es van donar cita el passat dijous dia 2 a la Casa de la Vila de Valldoreix per parlar de quins són les properes passes a donar en relació al procés de participació de la urbanització de l’avinguda Baixador.

Durant la reunió es va explicar la diagnosi de les sessió participativa grupal amb 21 veïns de la rambla del Baixador de Mira-sol, duta a terme al casal del barri, i de la quinzena d’entrevistes personals mantingudes amb els veïns i veïnes de l’avinguda Baixador. A grans trets les principals reivindicacions veïnals van ser que la via sigui de preferència per a vianants amb un espai ben delimitat per al passeig, que disposi d’arbrat urbà i que aquests no siguin plataners.

Les inquietuds mostrades pels veïns que més van destacar van ser la conveniència del doble sentit, el cost final del projecte, la necessitat i distribució de l’aparcament i quines seran les actuacions a fer a la via mentre aquesta no s’urbanitzi. En aquest sentit, l’EMD va explicar al veïnat les accions per pal·liar els actuals problemes de pols, tolls els dies de pluja, excrements canins i manca d’enllumenat. L’estesa de clorur càlcic contra la pols amb una freqüència de 3-4 cops l’any, cobrir les zones propenses a la formació de tolls amb terra i el reforç de l’enllumenat en algunes zones, són les solucions proposades des de l’EMD.

 

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta