El ciclista de Valldoreix Javier Salamero es el nou Campió del Món...

El ciclista de Valldoreix Javier Salamero es el nou Campió del Món Màster de bicicleta de muntanya

0 1231

El corredor valldoreixenc va ser el més ràpid dels 24 ciclistes que van prendre la sortida del circuit de l’estació de muntanya andorrana de Vallnord el passat 25 d’agost.

Javier Salamero disputava la prova en la categoría de 50 a 54 anys i va completar la cursa de 13 kilòmetres en 48 minuts i 20 segons. El segon classificat va ser el britànic Timothy Gould a gairebé 2 minuts del de Valldoreix. Salamero va fonamentar la seva victoria en una gra sortida i un elevat ritme que no va donar treva als seus rivals i va entrar a la meta en solitari i amb un còmode avantatge respecte els seus competidors.