L’equip espanyol s’alça vencedor del torneig IC Compass European Junior Challenge al...

L’equip espanyol s’alça vencedor del torneig IC Compass European Junior Challenge al Club Esportiu Valldoreix

0 723

El combinat espanyol, amb dos catalans a les seves files, es va desfer de la Gran Bretanya en dos sets, durant la final jugada el passat diumenge a les instal·lacions del Club Esportiu Valldoreix.

El campionat, d’àmbit europeu, acollia jugadors de la categoria cadet, amb edats per sota dels 16 anys. Els països representats al torneig van ser Irlanda, Gran Bretanya, Espanya Luxemburg, Eslovènia, Italia, Bulgària i Suècia i cada equip estava format per 2 nois, 2 noies i un capità.

Amb la victòria aconseguida pels jugadors espanyols per un marcador de 4 punts a 2 aquest aconsegueixen classificar-se per a una fase final que es disputarà a Montecarlo el proper any i que enfrontarà els equips guanyadors de la resta de continents en una fase final que decidirà l’equip més en forma de l’any al món.

El Torneig IC Compass European Junior Challenge té també la seva vessant social, ja que els jugadors van participar en un cínic amb persones amb discapacitat i malalties mentals que es va celebrar el dia 1 d’ovtubre a les 17:00 i on van participar un nodrit grup de tennistes que van compartir experiències amb els seus convidats.

L’entrega de trofeus del torneig va tenir lloc a la mateixa seu del Club Esportiu Valldoreix i va estar presidit pel pesient del club el Joan Carles Pradell.

ARTICLES SIMILARS

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta