‘Àgora en quatre temps’ guanya el Concurs d’Idees de la Nova Centralitat...

‘Àgora en quatre temps’ guanya el Concurs d’Idees de la Nova Centralitat de Valldoreix

0 1212

El projecte guanyador neix de la suma de sinèrgies de dos estudis d’arquitectura diferents que van donar com a resultat l’equip de treball format pels arquitectes Bàrbara Balanzó, Antoni Barceló, Lluís Alegre i Lluís Lloveras. El segon i tercer premi van recaure en els projectes ‘Àgora verda’ i ‘Cavea’, respectivament.

La idea dels seus creadors és que ‘Àgora en quatre temps’ sigui un projecte que es pugui adeqüar, en cada una de les seves fases, a les necessitats, tant econòmiques com ciutadanes, que es donin durant el transcurs de l’execució. És en aquest sentit que la proposta guanyadora es podrà dur a terme en quatre fases diferenciades, independents l’una de l’altra, i que no tenen perquè seguir un ordre concret a l’hora de la seva construcció. La voluntat dels creadors és que, en funció de les necessitats i de la disponibilitat de recursos, es puguin anar desenvolupant les diferents fases constructives.

L’acte d’entrega de guardons del Concurs d’Idees de la Nova Centralitat va servir també per entregar els premis en metal·lic, que corresponien a cada un dels tres equips d’arquitectes guanyadors. ‘Àgora en quatre temps’ es va endur els 11.000€ del primer premi, mentre que a ‘Àgora verda’ li van correspondre 4.000€ i a ‘Cavea’ 2.000€.

El president de l’EMD-Valldoreix, Josep Puig, en el seu parlament, va definir l’acte d’ahir com ‘un pas més cap a l’assoliment de nous equipaments, que tant necessitem i que ens donaran autonomia i ens faran guanyar en benestar’. Per Josep Puig la Nova Centralitat ‘consolidarà un nucli de convivència, un punt de trobada, un centre de serveis, que farà que Valldoreix sigui més vila que mai’.

Per conèixer els projectes guanyadors: http://www.centralitat-valldoreix.com/concurs-didees/equips-guanyadors/

ARTICLES SIMILARS

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta