Bases del Concurs de Graffitis de Valldoreix

Bases del Concurs de Graffitis de Valldoreix

0 1154

PRIMERA; Finalitat

L’Entitat Municipal Descentralitzada de Valldoreix àrea Joventut organitza un concurs de graffiti amb la temàtica “La natura”,  amb l’objectiu de promoure el graffiti com a activitat de  creació i expressió cultural entre els Joves, a través de la cessió d’espais que es transformaran en veritables obres d’art .

SEGONA; Participants

Es poden presentar Joves entre 15 i 23 anys.

El concurs consta de 3 fases:

1ª)presentació al Registre d’entrada de l’EMD de Valldoreix d’un esborrany ( original) en color, de la proposta del dibuix en grandària Din-A3, juntament amb un sobre tancat a l’exterior del qual s’ha d’escriure el mateix lema que figurarà a la part posterior de l’esbós.  A l’interior del sobre hi aniran els pantones i quantitat d’esprais que es necessitaran, el nom, cognoms, NIF, data naixement, adreça, CP, població, telèfon de contacte i adreça electrònica. Si el participant és menor d’edat, també haurà d’incloure en el sobre, el permís pare/mare/tutor autoritzant la seva participació.

La composició del dibuix ha de constar com a màxim de cinc colors.

El termini per a la presentació dels treballs serà el divendres dia 20 de novembre abans de les 18h.

2ª) el Jurat valorarà la següent setmana els esbossos presentats  i decidirà, d’acord amb els criteris descrits els graffitis guanyadors, que en seran un màxim de tres. Els dies 23 i 24 els joves d’edats compreses entre 15 i 23 anys podran votar el treball al portal WEB de l’EMD, emplenant la butlleta de votació.

3ª)realització del Graffiti  el dissabte dia 28 de novembre en l’espai establert, paret de la rampa de l’escola Bressol de Valldoreix, aquest espai  quedarà dividit en tres parts. Els graffitis s’hauran de realitzar entre les 11h i 14h, i L’Entitat Municipal Descentralitzada de Valldoreix  facilitarà el material per la realització del graffiti en el suport paret. Comptarem amb l’actuació de PulmonBeatBox

QUARTA _Premis

Execució de l’obra

1r premi 15 bots d’esprais

2n premi 13 bots d’esprais

3r premi 10 bots d’esprais

 

CINQUENA_ Les obres guanyadores quedaran en propietat de l’EMD de Valldoreix, que podrà fer-ne l’ús que estimi convenient, a tamany natural o reduït durant el període de 5 anys. Els graffitis no premiats seran retirats a partir de l’1 de desembre en un termini d’un mes.

ARTICLES SIMILARS

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta