Bernat Gisbert, nou vocal de Comunicació, Joventut i Atenció a les Persones...

Bernat Gisbert, nou vocal de Comunicació, Joventut i Atenció a les Persones de l’EMD de Valldoreix

0 1161

Gisbert substitueix a la vocal Laura Baldoví, que per motius personals, va deixar les seves responsabilitats com a membre de l’equip de govern de la corporació valldoreixenca, el passat mes de març.

L’acte de presa de possessió del nou vocal es va celebrar ahir a la tarda a la Sala de Plens de la Casa de la Vila de Valldoreix, on Bernat Gisbert va jurar el seu càrrec davant el president de l’EMD, Josep Puig, i la totalitat dels vocals que conformen el Ple de la Junta de Veïns de l’entitat. Tots els grups polítics amb representació a la junta de veïns van votar favorablement la incorporació de Gisbert i van voler felicitar-lo i encoratjar-lo en aquesta nova etapa.

En el seu primer parlament com a nou vocal de l’EMD de Valldoreix, Bernat Gisbert, periodista de professió, es va mostrar molt honorat pel nomenament i va manifestar que afronta aquest nou càrrec amb molta il·lusió i amb la responsabilitat de posar a disposició de la ciutadania de Valldoreix la seva experiència i els seus coneixements.

 

ARTICLES SIMILARS

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta