Cinquanta-cinc veïns prenen part del segon taller participatiu del procés ‘Valldoreix es...

Cinquanta-cinc veïns prenen part del segon taller participatiu del procés ‘Valldoreix es mou’

0 1073

Els assistents al debat ciutadà, celebrat ahir a la tarda a la Sala de Plens de la Casa de la Vila, va estar centrat en fer aportacions sobre la mobilitat en vehicle privat i transport públic.

Treballar per validar i fer aportacions a la diagnosi de l’Estudi de Mobilitat de Valldoreix, en l’àmbit de la vialitat en trasport públic i en vehicle privat, era l’objectiu marcat pels dinamitzadors del taller participatiu. Va ser el president de l’EMD de Valldoreix, Josep Puig, qui es va encarregar de donar la benvinguda a els més de cinquanta assistents que van omplir la Sala de Plens de la Casa de la Vila de Valldoreix.

La dinàmica de la sessió va consistir en el treball en grups reduïts, amb l’objecte de facilitar el debat i la discussió de tots els assistents, que havien de detectar punts forts i punts febles al respecte de la mobilitat en els dos eixos que centraven el taller (vehicle privat i transport públic). Una vegada finalitzat el treball grupal es va procedir a una posada en comú de totes les aportacions generades i de les temàtiques sorgides durant el debat. Va ser en aquest estadi de la sessió que es va poder observar com moltes de les aportacions ciutadanes sorgides en el sí dels equips de treball, eren comunes a la resta de grups.

Un torn de preguntes dels participants i els agraïments institucionals als assistents, per part pel vocal de Mobilitat de l’EMD, Joan Ribera, van posar el punt i final a la sessió. L’acte va comptar també amb la presència de la vocal de Participació Ciutadana, Susana Herrada i del vocal d’Economia i Finances, Xavier Gavaldà.

Amb el taller d’aportacions centrat en la mobilitat en vehicle privat i transport públic es clou la primera fase del procés de participació per a l’Estudi de Mobilitat de Valldoreix. Ara s’iniciaran els treballs interns previs a la fase de propostes ciutadanes, que se celebrarà durant el proper octubre. Tota la informació generada i el futur calendari de treball es podrà consultar a la pàgina web del procés.

p1740382

ARTICLES SIMILARS

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta