Com arribar

Com arribar

0 2445

VALLDOREIX

Comarca: Vallès Occidental

Província: Àmbit metropolità de Barcelona

País: Catalunya

Coordenades: 41º 27′ 37.3”N   02º 02′ 00″E

Altitud: 110m

Com arribar per carretera des de Barcelona 
Des de Barcelona podeu arribar agafant la carretera de Vallvidrera BV-1462 (direcció Sant Cugat) o bé pels túnels de Vallvidrera E-9 (sortida: Sant Cugat – Valldoreix). Cal arribar fins a la rotonda de can Cadena (es reconeix perquè té un monument amb una bola al centre). Ja heu arribat a Valldoreix.

Com arribar per carretera des de Rubí 
Des de Rubí podeu arribar agafant la carretera de Rubí BP-1503. Arribar fins a la rotonda d’entrada a Sant Cugat (a tocar de la benzinera Repsol). Agafar la carretera de Vallvidrera BV-1462 (direcció Barcelona) fins a la rotonda de can Cadena (es reconeix perquè té un monument amb una bola al centre). Ja heu arribat a Valldoreix.

Com arribar amb transport públic

Si voleu arribar en autobús: 

  • Agafar la línia 1 del transport públic de Sant Cugat. La parada de Valldoreix està situada al Ps. Olabarria, al costat del CAP-Valldoreix.
  • Agafar la línia 4 del transport públic de Sant Cugat. La parada de Valldoreix està situada al carrer Canal de la Mànega, al costat de l’escola El Pinar.

Si voleu arribar en tren:

  • Parada de Valldoreix de les línies S1, S2, S5 i S55 de la línia Barcelona-Vallès dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC).

 

ARTICLES SIMILARS

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta