El Carnaval de Valldoreix estrena rua amb una presència massiva de participants

El Carnaval de Valldoreix estrena rua amb una presència massiva de participants

0 943

Més de 500 persones es aplegar a la plaça de l’estació de Valldoreix per participar en la primera rua de Carnaval organitzada per l’EMD de Valldoreix. La cercavila va recórrer el tram de l’Av. Mn. J. Verdaguer des de l’estació i fins la Pl. del Casal de Cultura, on va tenir lloc el concurs de disfresses.

Abelles, flors, princeses, cavallers, arquers, ballarins, superherois, fades, peter pans i un llarg etcétera van ser els protagonistes de la primera rua del Carnaval de Valldoreix, que ahir diumenge va omplir de música i color l’Av. Jacint Verdaguer de l’estació fins a la plaça del Casal de Cultura. La rua va començar quan passaven pocs minuts de les 11 del matí quan, un cop degustat l’esmorçar a base de xocolata desfeta i xurros de la Xurreria Anna Mari, tots els participants es van posar en fila per seguir els set membres de la ‘Always Drinking Marching Band’, que es van encarregar de posar la música a la rua carnavalesca. La banda es va encarregar de posar a ballar i riure a petits i grans amb el seu espectacle de cançons en clau festiva.

Un dels moments més esperats del dia va arribar amb la proclamació de les disfresses guanyadores dels premis del Carnaval 2015. Els guanyadors del Concurs de disfresses van ser tres nenes vestides de ‘Raïm’, un grup de nois i noies vestits de ‘Lladres de bancs’ i la comparsa ‘Abelles’ dels pares i infants del Ferran i Clua. El jurat va otorgar també un premi especial que va recaure en la comparsa ‘Resurrecció de la sardina alegre’.

A més de lliurar els premis a les millors disfresses, es va procedir a fer l’entrega dels premis a les millors carrosses de la Cavalcada de Reis, anunciades pel president de l’EMD el mateix dia de la Cavalcada. El primer premi se’l va endur la carrossa dels Marxosos del Vallès, mentre que el segon i tercer premi van ser per a l’Escola d’Equitació Domenec Dunfoy i per al Club Esportiu Valldoreix, respectivament.

ARTICLES SIMILARS

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta