El Club Esportiu Valldoreix serà una de les quatre seus de la...

El Club Esportiu Valldoreix serà una de les quatre seus de la primera edició del Rafa Nadal Tour by Mapfre

0 858

El circuit està adreçat a joves jugadors i jugadores de les categories sots 15 o sots 13 i es disputa, a banda de a les instal·lacions del Club Esportiu Valldoreix, a Sevilla, Madrid i Palma de Mallorca.

El torneig està organitzat per la Fundació Rafa Nadal amb el Suport de la companyia asseguradora Mapfre i té per objectiu la difusió de valors com l’esforç, la superació, l’educació i la companyonia, tot això a través de l’esport del tennis i la competició. A banda de les activitats estrictament esportives, el Rafa Nadal Tour organitza una sèrie d’activitats enfocades a la transmissió dels valors abans esmentats, i que tan bé transmet la figura de Rafa Nadal, a través de jocs i xerrades.

La presentació del desembarcament del circuit Rafa Nadal a Valldoreix, que se celebrarà a del 23 de maig a l’1 de juny, es va fer ahir a la Sala de Plens de la Casa, on el president de l’EMD-Valldoreix, Josep Puig, va fer d’amfitrió del president del Club Esportiu Valldoreix, Joan Carles Pradell, i del representant de la Fundació Rafa Nadal i del Mateix Rafa Nadal, Carles Costa. També hi va estar present el director del torneig i gerent de la BTT Academy, Roger Badia. El president de Valldoreix va expressar el seu ‘agraiment a la tasca que fan de forma conjunta el Club Esportiu Valldoreix i l’Acadèmia BTT en la promoció del tennis formatiu i per ajudar a posicionar el nom de Valldoreix com una vila de referència dins el panorama esportiu i tennístic nacional i internacional’.

La cita valldoreixenca del Rafa Nadal Tour by Mapfre és la segona parada del circuit –la primera es va celebrar durant el mes de març a Sevilla– i compta amb prop de 250 inscrits. Tota la recaptació obtinguda amb les cuotes d’inscripció es destinarà a projectes socials d’ajuda a nens i adolescents amb risc d’exclusió social. La propera parada del circuit serà del 18 al 27 de juliol a Madrid. Els jugadors guanyadors dels tornejos disputats a Sevilla, Valldoreix i Madrid es classificaran per un torneig Màster Final, que es jugarà del 17 al 21 de setembre a Mallorca, on estarà present Rafa Nadal al llarg de tot el cap de setmana.

ARTICLES SIMILARS

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta