El Complex Esportiu de l’EMD de Valldoreix inaugura noves instal·lacions

El Complex Esportiu de l’EMD de Valldoreix inaugura noves instal·lacions

0 2249

L’ampliació i remodelació dels vestidors del centre esportiu municipal de Valldoreix es van inaugurar el passat dissabte amb una festa ciutadana que va comptar amb la presència del president de l’EMD de Valldoreix, Josep Puig.

La festa d’innauguració va començar quan passaven pocs minuts de les 11 del matí i va consistir en una exhibició de natació sincronitzada i una mostra de ballet a càrrec de les usuàries més joves del Complex. El president de l’EMD Valldoreix, Josep Puig, va estar acompanyats dels amfitrions de l’acte, el president d’Eventing Sports Cinc, empresa concessionària del centre, Miquel Durán y la directora del Complex Esportiu, Núria Sàbat.

Les obres de millora del centre es van al novembre i s’han acabat fa pocs dies, amb un cost proper als 83.000 euros. Les obres de millora permeten augmentar la capacitat, a l’hora que  milloren l’eficiència energètica i lumínica de les instal·lacions. En la mateixa línia s’ha millorat la instal·lació de ventilació amb la implantació d’un recuperador de calor.

Les obres també han permès millorar les instal·lacions i fer-les més accessibles per a persones amb mobilitat reduïda i en aquest sentit s’ha creat un espai de dutxa adaptat per a minusvàlids als vestidors, tan d’homes com de dones.

ARTICLES SIMILARS

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta