El Consell de la Vila aprova per majoria el decàleg de model...

El Consell de la Vila aprova per majoria el decàleg de model de vila per a Valldoreix

0 675

Els aplaudiments dels 26 consellers, presents a la reunió del Consell de la Vila de Valldoreix ahir a la tarda a la Sala de Plens de l’EMD, van posar el punt final a la sessió, que va estar centrada en el debat i l’aprovació del decàleg d’eixos i condicions per al model de vila per a Valldoreix. El text aprovat per un total de 23 vots a favor i 3 abstencions és un document de bases que compromet a l’actual equip de govern de Valldoreix i als propers executius a l’EMD a seguir unes directrius, impulsades des del teixit social i associatiu i assumides per l’EMD, que han de guiar l’evolució de la vila els propers anys.

Estructurat sobre 10 eixos programàtics, el document fixa els principis que han de regir la gestió futura de Valldoreix i que es fonamenta en el model de vila sostenible, cívica, segura i tranquil·la i amb respecte per l’entorn natural. El decàleg vol que el Valldoreix del futur sigui també una vila ètica, transparent, participativa, econòmicament responsable, solidaria amb els desafavorits i els dependents, inclusiva, amb un urbanisme racional i una mobilitat segura i versàtil.

Per garantir el compromís de compliment d’aquest decàleg els successius equips governs de l’EMD hauran de ratificar, o no, aquest document al principi dels seus mandats.

ARTICLES SIMILARS

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta