El Ferran i Clua s’omple per celebrar la 4a edició de la...

El Ferran i Clua s’omple per celebrar la 4a edició de la Oktoberfest de Vall d’Or

0 904

El canvi d’ubicació de l’avinguda Vall d’Or, o s’havia fet fins ara, al pati de l’escola Ferran i Clua ha permès a la festa de la cervesa créixer en presència de públic i en comoditat per als assistents.

La 4a edició de l’Oktoberfest va començar quan passaven a dos quarts de 5 de la tarda amb la degustació de pastissos i rebosteria típica alemanya acompanyada de cafè. A quarts de sis es va iniciar l’actuació musical amb el grup Vinilycs interpretant temes de rock de tots els temps que va posar el públic a ballar. Va ser a les a tocar de dos quarts de sis quan el president de l’EMD de Valldoreix, Josep Puig va ser l’encarregat de donar el tret de sortida a l’Oktoberfest de Vall d’Or a Valldoreix. A partir d’aquest moment es van posar en marxa les barbacoes i el protagonisme el van prendre els frankfurt, els bratwurst, la cervesa, l’amanida de patata i la resta d’especialitats bavareses, que van servir per amenitzar la festa de la cervesa valldoreixenca. La festa culinària va tenir també espai per al folklore i la tradició amb un concurs de Dirndls i Lederhosens, vestits femenins i masculins típics de Baviera.

A banda del president de l’EMD, Josep Puig, la 4a Oktoberfest de Vall d’Or va comptar amb la presència dels vocals de l’equip de govern Xavier Gavaldà, Joaquim Castelló, Susana Herrada i Bernat Gisbert, aquests dos últims ambientats amb els vestits tradicionals de Baviera, que van gaudir de l’animada festa organitzada per l’Associació de Veïns de Vall d’Or i els voltants del Mas Roig.

La festa formava part de les activitats programades en el marc de la Festa Major de Valldoreix, tot i celebrar-se una setmana després del cap de setmana de la festa grossa de la vila.

ARTICLES SIMILARS

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta