El Grup de Teatre l’Espiral bufa les espelmes dels seus 25 anys...

El Grup de Teatre l’Espiral bufa les espelmes dels seus 25 anys representant el monòleg ‘La nina’

0 1131

El mateix dia, però 25 anys més tard, la companyia valldoreixenca va pujar a l’escenari per representar la tercera entrega de la Mostra de Teatre 2015, on des del 18 d’octubre s’ha portat a escena ’Com nos tornem’ i l’aclamada ‘Un senyor i una senyora.

L’obra escrita per Montserrat Cornet va estar protagonitzada per la Isabel Balbuena, a través de la qual vam conèixer el personatge de la Marina, una dona que somniava amb tenir la nina ‘Mariquita Pérez’ i esdevenir ella mateixa una nina amanegada per les carícies els petons i les abraçades dels seus pares. Però tots els anhels de la Marina van quedar escapçats pels rigors d’una Barcelona de postguerra que converteixen a la protagonista en una dona forta, capaç d’estimar i de trencar les estrictes normes de la seva època, malgrat el pes instructiu i social.

La propera obra de la Mostra de Teatre, l’edició número 22, serà el 8 de novembre a les 19 hores, quan a l’escenari de la Nau de Cultura acollirà els membres de la companyia de Valldoreix Magma La Serreta, que pujaran a l’escenari per interpretar l’obra ‘Vanitat, el pecat més preuat’.

El cicle teatral de referència a Valldoreix baixarà el teló d’enguany el dia 15 de novembre a les 19 hores amb la posada en escena de l’obra ‘Jurat popular’, a càrrec de la companyia organitzadora de la mostra, el Grup de Teatre l’Espiral.

ARTICLES SIMILARS

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta