El patge de Ses Majestats els Reis d’Orient acudeix puntual a la...

El patge de Ses Majestats els Reis d’Orient acudeix puntual a la cita amb els nens i nenes de Valldoreix

0 1166

El jardí de la seu de l’Associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix (APVV) s’ha convertit, un any més, en el lloc triat pel patge reial per instal·lar la seva carpa on ha recollit les cartes dels més petits de la vila, que l’han rebut amb alegria i il·lusió.

Envoltat de joguines i caramels, el representant dels tres Reis Mags d’Orient i els seus dos ajudants ha visitat Valldoreix durant dos dies per recollir, de mans dels infants de la vila, les cartes adreçades als Mags d’Orient. Durant la visita el carter ha rebut als nens i nenes valldoreixencs a la seu de l’Associació de Veïns i Propietaris de Valldoreix, a tocar de la plaça de can Cadena.

Al llarg de la seva estada a Valldoreix, el carter reial ha rebut la visita de centenars d’infants de la vila, que han volgut traslladar al missatger el llistat de desitjos per al dia de reis. A banda de l’esperada trobada amb el carter reial i les llaminadures amb què l’il·lustre visitant els ha obsequiat, tant infants com pares i familiars han pogut gaudir d’una xocolata calenta amb xurros, organitzada per l’APV de Valldoreix.

La visita dels ambaixadors reials s’ha fet els dies diumenge 3 i dilluns 4 de gener, de 18.00 a 20.00 hores.

ARTICLES SIMILARS

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta