El poema ‘Assumiras la veu d’un poble’ protagonitza el discurs de la...

El poema ‘Assumiras la veu d’un poble’ protagonitza el discurs de la Diada Nacional de Catalunya a Valldoreix

0 949

El discurs del president de l’EMD de Valldoreix durant l’acte de commemoració de la Diada de l’11 de setembre va consistir en la lectura del poema de l’autor valencià, que posa l’èmfasi en els valors col·lectius per sobre dels individuals.

Amb aquest esperit de poble unit es va desenvolupar l’acte de commemoració de la Diada Nacional a Valldoreix. Un cop fet el discurs es va pocedir a celebrar la tradicional ofrena floral de l’EMD i de les entitats culturals VEN i del Centre d’Estudis de Valldoreix, Valldaurex al monument en memoria de l’heroi valldoreixenc a la Guerra de Successió, Francesc Busquets.

Els primers en acostar-se al monument per deixar les seves flors van ser els membres del consistori, Bernat Gisbert, Noel Climent, Xavier Humet i Ferran Margineda, seguits de la resta de membres del consistori, que es van afegir als portaveus.

Acte seguit van fer l’ofrena els representants del l’associació Valldoreix Espais Naturals VEN i del Centre d’Estudis de Valldoreix Valldaurex.

L’acte de commemoració de la Diada Nacional de Catalunya va acabar amb la tradicional cantada, a càrrec de la Coral l’Harmonia de Valldoreix, de l’Himne a Valldoreix i del Cant dels Segadors.

ARTICLES SIMILARS

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta