Els alumnes d’ensenyament bàsic de l’Escola de Música de Valldoreix posen punt...

Els alumnes d’ensenyament bàsic de l’Escola de Música de Valldoreix posen punt i final a aquesta etapa amb un recital a la Nau de Cultura

0 762

La 6a cita de la segona edició del Cicle de Concerts de l’Escola de Música de Valldoreix, que va servir posar punt final a l’etapa educativa bàsica dels nens i nenes del centre, es va celebrar el passat dissabte a la tarda a la Nau de Cultura. Un total de 12 infants van pujar a l’escenari de l’equipament cultural per oferir una mostra de les capacitats adquirides al llarg del període d’educació bàsic.

Entre les peces interpretades durant el recital  va destacar el ‘Petit preludi en do major-BWV 939’ i la ‘Sonata per a flauta i piano nº4’ de J. S. Bach, la ‘Marxa militar’ i el ‘Camperol alegre’ de R. Schumann, la ‘Sonata en mi menor’ de Vivaldi, ‘Papillons’ de Philip Starke i ‘Humoresque’ d’Antonine Dvorak, entre d’altres.

Els infants encarregats d’oferir el concert van ser en David Relea, la Clara Torner, el Joel Memba, la Surya Marce, la Irina Montiel, en Lucas Roses, la Júlia Guardia, la Guida Lecina, la Carlota Faus, la Laia Ferran, la Beth Aguirre i la Gisela Dekort, que acompanyades al piano pel mestre Dani Garcia van fer les delícies dels pares, mares, familiars i públic assistent.

ARTICLES SIMILARS

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta