Els millors jugadors del circuit mundial se citen al 5è Gran Slam...

Els millors jugadors del circuit mundial se citen al 5è Gran Slam de Pàdel ‘Salerm Cosmetics’ del CE Valldoreix

0 1424

El torneig, que reparteix poc més de 3.000€ en premis, s’ha presentat aquest matí a la Sala de Plens de la Casa de la Vila de Valldoreix amb la presència del president de l’EMD de Valldoreix, Josep Puig, del president del Club Esportiu Valldoreix, Joan Carles Pradell i del gerent de la Federació Catalana de Pàdel, Xavier Casadesús.

Com en les quatre anteriors edicions l’organització tècnica del torneig va a càrrec de l’acadèmia BTT (Barcelona Total Tennis), empresa que gestiona l’escola de tennis i pàdel del Club Esportiu Valldoreix. El club valldoreixenc ha fet una clara aposta pel pàdel els darrers anys, fet que es demostra amb el gran esforç que s’ha fet per dotar el club d’instal•lacions de gran qualitat per a la pràctica del pàdel. En aquest sentit, enguany el Gran Slam estrenarà la nova pista central del Club Esportiu, que podrà allotjar a prop de 200 espectadors. Amb aquesta nova aposta el club busca seguir creixent en nombre de practicants de pàdel i incrementar la presència d’espectadors i de participants durant el Gran Slam.

L’altre gran aposta del Club Esportiu Valldoreix en l’àrea de pàdel és el fitxatge dels jugadors professionals Paula Eyheraguibel i Ricky Martínez, com a directora de pàdel i director de competició de pàdel, respectivament. Durant l’acte de presentació tots dos han destacat l’alt nivell que assolirà el torneig, atesa la participació de les figures més destacades del pàdel en l’àmbit nacional i internacional.

Engany els organitzadors esperen que la xifra de participants se situï sobre les 140 parelles participants. La xifra suposa un petit retrocés respecte de la participació de la passada edició, que va ser de 160 parelles, i que s’explica per la coincidència del torneig Gran Slam amb un altre campionat de pàdel al Club Júnior de Sant Cugat. Tot i això, tan des de l’organització com des de la federació s’espera una alta participació motivada pel caràcter social del torneig que distribuirà els participants per categories en funció del seu rànquing i nivell.

Josep Puig també ha volgut donar les gràcies a les empreses patrocinadores i les entitats col•laboradores pel suport rebut per tirar endavant un torneig que pel president de l’EMD ‘és de gran importància per a Valldoreix, ja que acollir un any més la celebració del Gran Slam situa el nostre poble en el mapa i ens dóna visibilitat arreu de Catalunya. El treball que fa el C.E. Valldoreix en la promoció de l’esport en general i del pàdel en particular ens ajuda a portar el nom de Valldoreix més enllà de les nostres fronteres’.

ARTICLES SIMILARS

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta