Els resultats electorals del 24-M a Valldoreix

Els resultats electorals del 24-M a Valldoreix

0 2284

Josep Puig i CiU-Actuem han estat els guanyadors dels comicis celebrats ahir diumenge 24 de maig a les seus electorals valldoreixenques del Casal de Cultura i de l’escola Ferran i Clua. Josep Puig (CiU-Actuem) assoleix la presidència i comandarà una Junta Veinal dominada per 4 vocals del seu mateix grup, dos vocals de la CUP, un vocal d’ERC i un de C’s.

La victòria a les urnes de Josep Puig es va fonamentar en els 1113 vots (32’91%) obtinguts a les 8 meses electorals de les seus del Ferran i Clua i del Casal de Cultura de Valldoreix. Qui més es va acostar en número de vots al candidat de CiU-Actuem va ser Noel Climent, presidenciable de la coalicií Valldoreix Decideix, a la qual donaven suport ERC, Procés Constituent, MES, ICV-EUiA i la Candidatura de Progrés i Catalanista per Valldoreix. El total de sufragis assolits per Climent van ser de 771.

El tercer candidat més votat va ser el representant de Gent per Valldoreix, Jaume Santmartí, amb un total de 587 suports, seguit del representant de M’agrada Valldoreix, Francesc Cardoner, que va rebre 335 vots. En cinqueña posición es va situar el representant de C’s, Roberto Torrecilla amb 278 sufragis. Qui menys vots va rebre va ser el Candidat del PP, José Maria Canals, amb un total de 226.

Pel que fa a la composició del plenari valldoreixenc les eleccions van deixar un panorama en què CiU-Actuem suma un total de quatre vocalies, després d’aconseguir 1224 vots. La CUP entra amb força al plenari valldoreixenc i ostentarà dues vocalies amb 551 vots. Qui retorna a la Junta de Veins és ERC que amb 474 tindrà un vocal i per últim també s’estrena al plenari de Valldoreix C’s que tindrà un representant a raó dels 374 vots obtinguts. La resta de forces polítiques en número de vots, per ordre, van ser ICV-EUiA amb 225, el PP amb 223, PSC amb 143, UASC amb 60, VOX amb 44 i SI amb 27.

ARTICLES SIMILARS

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta