Horaris, recorregut i activitats de la Cavalcada de Reis 2015 a Valldoreix

Horaris, recorregut i activitats de la Cavalcada de Reis 2015 a Valldoreix

0 1376

Recorregut:

Sortida del C/ Sant Albert cantonada amb Rbla. Mn. J. Verdaguer, Pl. Pompeu Fabra, Pl. Mas Roig, Av. Mossèn Jacint Verdaguer, Pg. Oreneta, Pl. dels Ocells, Av. Alcalde Ramon Escayola, Pg. Nard fins finalitzar a la Pl. Maria Sabater.

Horaris:

A partir de les 17.15h: Ses Majestats els Reis Mags creuaran la Pl. del Casal de Cultura i recolliran les cartes dels nens que hi hagi a la plaça.

17.45h: Els Reis Mags sortiran de la Pl. del Casal de Cultura per pujar als seus carruatges i des del C/Sant Albert es donarà el tret de sortida a la cavalcada.

18.00 h: Inici de les activitats d’animació infantil a la plaça Maria Sabater.

18.30 h: Arribada a la Pl. Maria Sabater

A nivell de trànsit la Cavalcada de Reis afectarà tots els carrers adjacents a les vies per on transcorre el recorregut reial, que quedaran tancats durant el pas de la Cavalcada i s’aniran obrint a mesura que la comitiva vagi deixant lliures els trams de carrers afectats.

Els únics carrers que quedaran afectats al llarg de tota la celebració són: el Pg. del Nard (des de l’Av. Alcalde R. Escayola fins a la Rbla. Mn. J. Verdaguer), el Pg. Verdum (des del Pg. Ametller fins al C/ Caçadors) i el C/ Caçadors. Aquests trams de carrers quedaran tallats al trànsit mentre duri la Cavalcada. Des de l’organització es recomana a tots els veïns d’aquesta zona, que hagin de necessitar els seus vehicles, els aparquin a carrers propers que no estiguin afectats.

Per avançat els preguem disculpin les molèsties que les alteracions de trànsit els hi puguin ocasionar i els agraïm la seva comprensió i col·laboració per tal de fer que la Cavalcada de Reis a Valldoreix sigui un èxit organitzatiu i de participació.

Per a qualsevol dubte o aclariment poseu-vos en contacte amb:

EMD de Valldoreix

Rbla. Mossèn Jacint Verdaguer, 185.

93.674.27.19

bustia@valldoreic.cat

www.valldoreix.cat

 

 

 

 

 

ARTICLES SIMILARS

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta