Josep Puig estén la mà a tots els grups de la Junta...

Josep Puig estén la mà a tots els grups de la Junta de Veïns de Valldoreix per pactar els temes estratègics de poble

0 1062

En el discurs de presa de possessió el reelegit president de l’EMD de Valldoreix, Josep Puig, es va mostrar contrari a utilitzar la majoria absoluta assolida al plenari per governar sense comptar amb l’oposició.

L’acte d’investidura del reelegit president de l’EMD de Valldoreix i de constitució de la nova Junta de Veïns es va celebrar el dissabte 13 de juny a la Sala de Plens de la Casa de la Vila, davant l’atenta mirada de més de 180 persones que omplien a vessar la sala noble del consistori valldoreixenc.

Josep Puig va iniciar el seu discurs destacant la feina feta al llarg de l’anterior mandat ‘hem complert el 95% del nostre programa electoral’ va dir, i es va mostrar convençut que ha estat aquest treball desenvolupat al llarg dels darrers 4 anys el que ha servit per renovar la confiança de la ciutadania de Valldoreix.

Amb aquest esperit el president va fer una clara aposta per seguir en la mateixa línia de ‘treballar per un Valldoreix cada dia millor amb esforç, il·lusió i comptant amb l’opinió de la ciutadania’. Per Puig aquest ha estat un dels eixos bàsics de l’anterior mandat i vol que la participació ciutadana continuï sent un dels pilars fonamentals de relació entre la ciutadania i l’administració de Valldoreix.

En el seu discurs Josep Puig va voler tenir un record pels vocals que han treballat per a Valldoreix durant el mandat 2011-2015 i que, per diferents motius, no formen part de l’actual junta veïnal. El president es va recordar de Pablo Alonso, Laura Baldoví, José María Canals, Carme Babiloni, Jordi Ortolà i Joan Ribera a qui va voler agrair l’esforç i la dedicació esmerçades en favor de la millora de la qualitat de vida dels veïns i veïnes de Valldoreix.

El president no es va oblidar tampoc de la gent jove de Valldoreix de qui va dir que se’ls ha de donar suport i treballar per tal que el jovent de la vila es pugui quedar a viure a Valldoreix i que no hagin de marxar a viure fora. En aquesta mateixa línia Josep Puig s’ha referit a la gent gran de qui ha dit que cal esmerçar esforços per estar al costat dels avis i àvies de Valldoreix i tenir cura del seu benestar.

Abans d’acabar Puig va destacar ‘el gran honor que suposa poder treballar per al teu poble i veure que aquest tira endavant. És una satisfacció inigualable’, al temps que va voler agrair el suport de la seva família que està al seu costat en els moments bons i en els no tan bons.

 

ARTICLES SIMILARS

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta