Josep Puig explica els projectes de la Nova Centralitat de Valldoreix als...

Josep Puig explica els projectes de la Nova Centralitat de Valldoreix als alumnes de l’Arnau Cadell

0 948

El president de l’EMD-Valldoreix s’ha desplaçat aquest matí al centre educatiu de Valldoreix per explicar als alumnes de 1er i 2on de batxillerat de l’institut els diferents projectes que formen part de l’exposició de la Nova Centralitat.

Al llarg de tot el matí els alumnes han pogut observar amb deteniment tots i cada un dels projectes que s’han presentat al concurs per donar forma a la futura plaça central de Valldoreix i han anat resolent els dubtes que els anaven sorgint, amb l’ajuda dels tècnics d’urbanisme de l’EMD-Valldoreix. Un cop coneguts els projectes i dissipats els dubtes tots aquells alumnes que ho han cregut convenient han dipositat el seu vot –a l’urna habilitada amb motiu de l’exposició- amb els tres projectes que més els han agradat.

Un cop fetes totes les explicacions tècniques ha pres la paraula el president Puig, que ha agraït la participació dels alumnes i la col·laboració de l’equip docent i directiu de l’institut. En les paraules que Josep Puig ha adreçat als alumnes ha remarcat el caràcter de futur del projecte de la plaça de la Centralitat i s’ha mostrat convençut que ‘aquest és un projecte per a vosaltres els joves. No és un projecte que es desenvoluparà en el curt termini, sinó que el procés pot trigar uns anys a iniciar-se i s’allargarà en el temps fins a estar totalment finalitzat. Des de l’EMD-Valldoreix creiem que és important planificar el futur de la nostra vila amb temps i preveient les necessitats venidores del nostre poble. No ens podem conformar amb les necessitats actuals i projectar uns equipaments que quedin desfasats abans de posar-los en funcionament’.

De la seva banda el director de l’Institut Arnau Cadell, Josep Lluís Serrano, ha destacat la importància de que els joves puguin prendre part d’un procés participatiu ciutadà que els afecta directament, ja què servirà per definir els equipaments futurs del seu poble.

ARTICLES SIMILARS

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta