Josep Puig i Mercè Conesa desitgen un bon Nadal als membres del...

Josep Puig i Mercè Conesa desitgen un bon Nadal als membres del Casal d’Avis de Valldoreix

0 1167

El president de l’EMD de Valldoreix i l’alcaldessa de Sant Cugat van visitar ahir a la tarda la seu del Casal d’Avis de Valldoreix per felicitar personalment les festes nadalenques a la gent gran de la vila.

Josep Puig i l’alcaldessa Mercè Conesa es van desplaçar fins al carrer Tibidabo on està el Casal d’Avis de Valldoreix per desitjar un bon Nadal i unes bones festes als avis de Valldoreix. Durant la trobada Josep Puig va adreçar unes paraules als membres del Casal d’Avis per destacar l’entitat com ‘un exemple i un referent de treball i empenta per a tots els veïns i veïnes de Valldoreix’.

Josep Puig també va aprofitar la trobada amb la gent gran, i la presència de l’alcaldessa Mercè Conesa, per posar de relleu el gran treball conjunt fet per l’EMD de Valldoreix i l’Ajuntament de Sant Cugat per aconseguir tirar endavant el projecte de soterrament de les línies d’alta tensió i la desaparició de les torres elèctriques que travessaven Valldoreix i que ja són història. Les paraules de Josep Puig han servit també per fer ‘un homenatge a totes aquelles persones que, per desgràcia, després de tota una vida esperant veure la desaparició de les torres d’alta tensió no han pogut viure un moment tan important per al nostre poble’.

De la seva part, els membres del casal van voler felicitar els Nadals a les autoritats amb un recital de poemes i cançons de temàtica nadalenca i amb un berenar que van compartir plegats, autoritats i avis del casal.

A banda de la ja esmentada presència del president Puig i de l’alcaldessa Conesa, la representació institucional de l’EMD i de l’Ajuntament es va completar amb la concurrència dels vocals valldoreixencs Susana Herrada i Jordi Ortolà i de la tinenta d’alcalde de Sant Cugat Susanna Pellicer.

ARTICLES SIMILARS

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta