Josep Puig lliura els premis del concurs de dibuix de postals de...

Josep Puig lliura els premis del concurs de dibuix de postals de Nadal del Ferran Clua

0 1521

El dibuix guanyador és obra de l’alumna de 2on de primària Nara Durà Márquez i serà el motiu principal de la postal de Nadal amb què l’EMD de Valldoreix felicitarà les festes nadalenques als veïns i veïnes de la vila.

El segon guardó se l’ha endut el dibuix de l’alumne Arnau Perez Tárraga, també de 2n, mentre que el tercer premi ha anat estat per l’alumne de P4 Natalia Raventós Oliván. Els alumnes guanyadors han rebut com a obsequi pel seu treball un lot de material didàctic i artístic amb el qual els premiats podran seguir millorant les seves capacitats artístiques.

Però els obsequis no s’han quedat aquí, ja que la resta d’alumnes del centre, que no han estat guardonats pels seus dibuixos, han rebut igualment un regal per part de l’EMD de Valldoreix, i que també ha consistit en un lot de material didàctic i artístic per a cada un dels cicles, infantil i inicial.

Els escolars han agraït els obsequis entregats pel president de l’EMD de Valldoreix, Josep Puig i per la vocal d’Educació, Susana Herrada, amb un recital de Nadales.

ARTICLES SIMILARS

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta