Joves i grans comparteixen activitats i experiències a les 3es Jornades Intergeneracionals...

Joves i grans comparteixen activitats i experiències a les 3es Jornades Intergeneracionals a la residència Jardins de Valldoreix

0 1010

Els residents del geriàtric Jardins de Valldoreix i una vintena de joves de 4rt d’ESO de l’institut Arnau Cadell es van trobar a la residència valldoreixenca amb motiu del Dia Internacional de la Gent Gran.

La Jornada Intergeneracional del Dia de la Gent Gran a Valldoreix va néixer arran d’un voluntariat iniciat pel centre educatiu en el marc del projecte ‘Un món divers’ de servei comunitari. Des de aquesta primera experiència la resposta dels alumnes, any rere any, ha estat ‘sempre fantàstica’, segons asseguren des de l’institut.

IMG_20151001_165951

Durant la jornada grans i joves van compartir una jornada gastronòmica de pintxos, així com un taller de recuperació de joguines antigues. Enguany residents i alumnes també han realitzat plegats una sessió de pintura. El format de la trobada va ser per parelles, una persona gran i un dels joves estudiants, en una de les sales de la residència on van compartir conversa, experiències i activitat. La jornada intergeneracional va acabar amb els assistents compartint un tall de pastís i un refresc.

ARTICLES SIMILARS

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta