La 10a edició del ITF Futures BTT Academy-Trofeu Internacional Vila de Valldoreix...

La 10a edició del ITF Futures BTT Academy-Trofeu Internacional Vila de Valldoreix corona a Albert Alcaraz

0 802

El jugador alacantí es va imposar en 2 sets (6-2/6-3) al tennista valencià Carlos Taberner, en un partit en què es va acabar notant la major experiència del guanyador en el torneig de Valldoreix.

La final, disputada diumenge a la pista central del Club Esportiu Valldoreix, es va decantar molt aviat del costat d’Alcaraz, que va imposar el seu tennis i la seva millor classificació al rànquing ATP per adjudicar-se el primer set per un clar 6 a 2. La segona mànega va començar més disputada amb un Carlos Taberner, que va voler fer front a les escomeses de l’alacantí amb un joc sòlid des del fons de la pista. Però poc a poc els punts es van anar succeïnt a favor d’Albert Alcaraz, que va tancar el matx amb un 6 a 3 que no deixava cap dubte.

La final va comptar amb la presència de la vocal de l’EMD de Valldoreix, Susana Herrada, que durant el seu parlament va agrair i felicitar el guanyador i el finalista pel seu bon tennis al llarg de tota la setmana a Valldoreix. Herrada va voler mostrar igualment el  ‘suport de l’EMD a la celebració a Valldoreix d’un torneig de la importància del Futures, que permet a jugadors joves sumar punts per tal de poder començar a donar les seves primeres passes als tornejos ATP’. Herrada va mostrar la seva voluntat que l’EMD de Valldoreix segueixi, sempre que sigui possible, estant al costat del Club Esportiu Valldoreix i que el torneig pugui seguir portant el nom Trofeu Internacional Vila de Valldoreix durant molts anys.

El torneig també va tenir el quadre de dobles masculí que va aplegar un total de 16 parelles participants. La final va enfrontar a Alvaro López i a Jaume Munar amb la parella formada per Carlos Calderón i Pedro Martínez, que es van acabar imposant amb un marcador de 6-3 i 3-6 [10-5].

ARTICLES SIMILARS

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta