La 3a edició del torneig de pàdel #forçamiquel al CE Valldoreix se...

La 3a edició del torneig de pàdel #forçamiquel al CE Valldoreix se supera i gairebé duplica els participants

0 1322

El torneig organitzat pel Club Esportiu Valldoreix va tenir una durada de 10 dies i va passar de les 250 parelles participants en la passada edició a les 413 inscrites enguany, gràcies a les quals s’ha recaptat una xifra propera als 30.000€, que es destinaran íntegrament a l’àrea de recerca hematològica de l’Hospital Sant Joan de Déu.

El torneig de pàdel #forçamiquel va néixer fa tres anys de la col·laboració de la sòcia del club Raquel Martínez i de Marc Carballeira tiet del Miquel Aydogan, un noi que no va poder superar una greu leucèmia que va patir dels 3 als 10 anys. Aquest fet els va impulsar, juntament amb la família i la direcció del club valldoreixenc, a organitzar un torneig de pàdel benèfic.

Els 30.000€ recaptats amb les inscripcions dels participants, les diferents donacions personals i, la col·laboració solidària de 4.000€ de l’EMD-Valldoreix i de 3.000€ de l’Obra Social “la Caixa” i que anirà íntegrament destinada al departament d’investigació hematològica de l’Hospital Sant Joan de Déu.

El torneig s’ha disputat en 4 categories masculines, 4 femenines i 4 mixtes. En el quadre masculí els vencedors han estat Darek Riba i Ricky Martínez en primera categoria, Matías Brazzoli i Carles Escriu en segona, Txema Salabert i Toni Calvis en tercera, i José L. González i Chema Chaques en quarta.

Patricia González i Alicia Ortuño s’han imposat en la primera categoria del quadre femení, mentre que Noelia Gómez i Mercedes Buxó han guanyat en segona. Silvia Falcón i Pilar Alonso s’han imposat en tercera, i en quarta ho han fet Carlota Hernández i Inés Schaefer.

En el quadre mixt, la victòria ha estat per a Jordi Solano i Alma Hidalgo en primera categoria, Laura Sánchez i Adrián Vázquez en segona, Osvaldo Gómez i Micaela Gómez en tercera, i Carmen López i Diego Sánchez en quarta.

El repartiment de trofeus va comptar amb la presència de la Meri i l’Ugur, pares del Miquel; el president del CE Valldoreix, Joan Carles Pradell; i el president de l’EMD-Valldoreix, Josep Puig.

ARTICLES SIMILARS

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta