La gent de Valldoreix surt al carrer per donar la benvinguda a...

La gent de Valldoreix surt al carrer per donar la benvinguda a la comitiva dels Reis Mags d’Orient

0 1219

L’arribada de Ses Majestats els Reis Mags a Valldoreix es va iniciar a la plaça del Casal de Cultura, des d’on van pujar als carruatges que els van portar pels carrers principals de la vila. Com a novetat, enguany els tres Reis van rebre de mans d’alguns infants de Valldoreix les cartes amb els regals desitjats, abans de començar Cavalcada. Tocaven tres quarts de sis de la tarda quan es va posar en marxa el passeig dels reis Melcior, Gaspar i Baltasar pels carrers de la vila, pujats als seus cotxes de cavalls. La comitiva reial va encetar el recorregut, que enguany veia modificat el seu traçat, respecte de l’any passat. La Cavalcada va començar al carrer Sant Albert, al costat del Casal de Cultura, des d’on van agafar la Rbla. Mn. Jacint Verdaguer, passant per la plaça Pompeu Fabra, la plaça Mas Roig, l’Av. Mn. Jacint Verdaguer, la plaça dels ocells, l’Av. Alcalde Ramon Escayola i el passeig del Nard fins a arribar a l’església de l’Assumpció, on van fer la tradicional ofrena al nen Jesús.

Enllestida la visita a l’església, on els tres Reis van fer la tradicional ofrena a l’infant, els Mags van baixar a la plaça Maria Sabater on ja els esperaven centenars d’infants valldoreixencs desitjosos de poder entregar-los, el més aviat possible, les seves cartes. Abans de començar la tradicional recepció dels nens i nenes de Valldoreix per part de Ses Majestats, es van fer els acostumats parlaments. El primer en adreçar unes paraules va ser el president de l’EMD de Valldoreix, Josep Puig, que va demanar als Reis Mags un any 2015 amb ‘salut i feina’ per a tots els veïns i veïnes de Valldoreix i va agrair a Melcior, Gaspar i Baltasar que ‘aquest any els Reis no només porten regals a Valldoreix, sinó que s’enduen les torres d’alta tensió’. Per part dels Reis Mags va prendre la paraula els reis Melcior i Baltasar que van saludar efusivament a tots els presents a la plaça.

Mentre no arribaven els Reis Mags a la plaça Maria Sabater els nens i nenes que no van seguir el recorregut complert de la Cavalcada van poder gaudir d’una oferta lúdica d’activitats infantils, que van fer les delícies dels més petits. Mentre esperaven l’arribada de Ses Majestats els més petits es van entretenir amb uns tallers de pintura de cares i de confecció de fanalets de Reis, entre d’altres. Tampoc va faltar a la cita la ja tradicional xocolatada popular.

La cavalcada va estar formada per un total de 15 vehicles engalanats, que es van disputar el premi Concurs de Carrosses de la Cavalcada de Valldoreix. El primer premi va ser per la carrossa del Club Esportiu Valldoreix, mentre que el segon i tercer premi van ser per a les carrosses de l’Escola d’Equitació Domenech Dunfoy i la dels Marxosos del Vallès, respectivament. El lliurament dels premis del Concurs de Carrosses es farà amb la celebració de la Festa de Carnestoltes, durant el mes de febrer.

ARTICLES SIMILARS

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta