La Jornada Participativa oberta a la ciutadania del PAM de Valldoreix aplega...

La Jornada Participativa oberta a la ciutadania del PAM de Valldoreix aplega una trentena de veïns i veïnes

0 924

La sessió de participació es va celebrar el passat dissabte a la Sala de Plens de la Casa de la Vila i va servir per treballar sobre la proposta del Pla d’Acció Municipal de Valldoreix (PAM) i així aportar noves accions a desenvolupar.

La sessió de participativa va començar amb una explicació, per part del vocal de Participació Xavier Gavaldà, dels eixos i les motivacions del PAM, per posar en antecedents a tots els assistents. El pas següent va consistir en dividir a l’audiència en 3 grups que, de forma unitària, van treballar sobre l’esborrany del document. La dinàmica de treball de la sessió va estar centrada en analitzar i debatre sobre els objectius i les accions dels eixos estratègics del PAM de Valldoreix i fer aportacions sobre quines podien ser les accions a desenvolupar per assolir els objectius. La profunditat amb què els assistents van treballar el document durant la fase del taller en grups va donar com a fruït un gran nombre d’aportacions, però no va permetre acabar de treballar amb tots els àmbits marcats, a priori, per a ser abordats durant la jornada.

És per aquest motiu que des de l’EMD de Valldoreix es va proposar celebrar una segona jornada participativa per acabar de treballar tots els àmbits i les línies d’actuació recollides en l’esborrany del PAM presentat a la ciutadania durant la jornada participativa de dissabte. En aquest sentit, totes les persones participants van mostrar el seu acord amb la proposta i conjuntament van marcar el dia 21 de desembre com la data més idònia per dur a terme aquesta segona trobada, atesa la proximitat de les festes nadalenques.

El treball fet amb la ciutadania i les associacions i entitats és complementari amb la tasca que paral·lelament s’està desenvolupant entre l’equip de govern i els partits de l’oposició, al voltant del PAM, per tal que el document reculli les aportacions dels grups municipals de la CUP-PC, ERC-MES i Ciutadans.

Un cop recollides i analitzades totes les propostes i aportacions per part de tots els actors del teixit cívic de Valldoreix hi haurà una jornada de retorn on s’explicarà quines propostes s’incorporen al PAM i quines no i els motius pels quals s’han pres aquestes decisions. Acte seguit es procedirà tramitar el document definitiu del PAM.

ARTICLES SIMILARS

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta