La Rua de Carnaval de Valldoreix resisteix la pluja i omple la...

La Rua de Carnaval de Valldoreix resisteix la pluja i omple la Nau de Cultura de música i disfresses

0 1061

Més de 500 persones es van aplegar ahir diumenge a la plaça de l’estació de Valldoreix per participar en la rua de Carnaval organitzada per l’EMD de Valldoreix, que enguany se celebrava per segon cop. La cercavila va recórrer el tram de l’Av. Mn. J. Verdaguer des de l’estació i fins la Pl. del Casal de Cultura.

Princeses, superherois, fades, mussols i un gran nombre de personatges de la película Star Wars, entre molts d’altres personatges de la televisió i els contes, van saltar i ballar al ritme de la percussió del grup ‘Poca-Solta’ per donar forma a la segona rua del Carnaval de Valldoreix, que ahir diumenge va omplir de música i color l’Av. Jacint Verdaguer de l’estació fins a la plaça del Casal de Cultura. Tot i les previsions de pluja i el cel amenaçant tempesta els valldoreixencs no van faltar a la seva cita amb el Carnaval de Valldoreix i van formar la rua, que va començar quan passaven 20 minuts de les 11 del matí. El tret de sortida a la corrua carnavalesca es va donar un cop tots els participants havien degustat la xocolata desfeta que va oferir l’organitzaoció i que va servir per agafar forces per seguir les andròmines amb què els ‘Poca-Solta’ es van encarregar de posar la música.

Tot i que en un principi estava previst que la festa es desenvolupés a la plaça del Casal de Cultura, la pluja que va començar a caure va obligar a traslladar l’acte d’entrega de premis a la Nau de Cultura. Abans, però, a la plaça es va poder representar la petita obra ‘Els músics de Bremen’, a càrrec dels actors més joves del Teatre Espiral, i les coreografies de les comparses dels ‘Caçafantasmes’ dels Marxosos del Vallès, ‘Els pops’ de l’AMPA del Ferran i Clua i el ball country de la hípica Domènech-Dunfoy.

Un dels moments més esperats del dia va arribar amb la proclamació de les disfresses guanyadores dels premis del Carnaval 2016. Els guanyadors del Concurs de Disfresses van ser ‘Alaska i Mario Vaquerizo’, un noi vestit de bossa de crispetes i la comparsa ‘Caçafantasmes’ dels Marxosos del Vallès. El jurat va otorgar també premis especials a la disfressa de ‘El coet’ i la comparsa ‘Els bombers i el foc’.

A més de lliurar els premis a les millors disfresses, es va procedir a fer l’entrega dels premis a les millors carrosses de la Cavalcada de Reis, anunciades pel president de l’EMD el mateix dia de la Cavalcada. El primer premi se’l va endur la carrossa dels Marxosos del Vallès, mentre que el segon i tercer premi van ser per a la família Carreras i per a l’Hípica Domenech-Dunfoy, respectivament.

ARTICLES SIMILARS

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta