La Sala d’Exposicions de l’EMD-Valldoreix acull l’obra de Josep Maria Guitart

La Sala d’Exposicions de l’EMD-Valldoreix acull l’obra de Josep Maria Guitart

0 1074

El pintor, que actualment viu a la residència Jardins de Valldoreix, a tocar de la Casa de la Vila de Valldoreix, va començar la seva producció artística un cop es va jubilar.

La presentació de la mostra va anar a càrrec del mateix artista que va estar acompanyat pel vocal de Cultura de l’EMD-Valldoreix, Joaquim Castelló, i de la vocal de Participació Ciutadana, Susana Herrada. Josep Maria Guitart va néixer l’any 1924 a la localitat Suïssa de Nidau, on va viure fins a l’any 1945 abans de traslladar-se amb la seva família a viure a Catalunya.

Després de donar les gràcies a la trentena de persones assistents a la inauguració, molts d’ells companys de residència del pintor, Josep Maria Guitart va explicar que les seves creacions estan centrades en la natura i els paisatges de la seva Suïssa natal i de Catalunya i, en la seva majoria, reprodueixen paisatges de muntanyes alpines i racons mariners de la Costa Brava.

Tot i descobrir de forma tardana la seva vocació artística, comença a pintar amb 65 anys un cop jubilat, Guitart, compta ja amb una extensa obra pictòrica amb més de 180 quadres, una quarantena dels quals es poden veure cada dia fins al 14 d’abril a la Sala d’Exposicions de la Caa de la Vila de Valldoreix.

Enllaç al vídeo de la inauguració: http://youtu.be/sQ0DU1T-5m0

ARTICLES SIMILARS

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta