La vocal d’Educació, Susana Herrada, lliura els premis del concurs de dibuix...

La vocal d’Educació, Susana Herrada, lliura els premis del concurs de dibuix de postals de Nadal del Ferran Clua

0 1169

El dibuix guanyador és obra de l’alumna de 1er Lia Arad Roig i serà motiu principal de la postal de Nadal amb què el president i l’equip de Govern de l’EMD de Valldoreix felicitarà les festes de nadal als veïns i veïnes de la vila.

El segon guardó se l’ha endut l’alumna de 2on Ginebra Torio Moliner, mentre que el tercer premi ha recaigut en l’alumna també de 2on Moira Pros Haase. Les alumnas guanyadores han rebut com a obsequi pel seu treball un lot de material didàctic i artístic amb el qual les premiades podran seguir millorant les seves capacitats artístiques i pictòriques.

Però els obsequis no s’han quedat aquí, ja que la resta d’alumnes del centre, que no han estat guardonats pels seus dibuixos, han rebut igualment un regal per part de l’EMD de Valldoreix, i que també ha consistit en un lot de material didàctic i artístic per a cada un dels cicles, infantil i inicial.

Els escolars han agraït els obsequis entregats per la vocal d’Educació, Susana Herrada, i per a la directora del centre, Clara Caso amb un recital de Nadales, que han dedicat a totes les mestres del centre.

ARTICLES SIMILARS

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta