L’Associació Anita organitza un concert benèfic a la Sala Bikini per recaptar...

L’Associació Anita organitza un concert benèfic a la Sala Bikini per recaptar fons contra el ‘Cancer del Desenvolupament Infantil’

0 1103

L’Associació Anita està presidida per Carolina Amado, mare de la nena Anita i veïna de Valldoreix, que recapta fons per a l’eradicació del ‘Cancer del desenvolupament infantil’ que es va endur a la seva filla amb només 6 anys.

La Sala Bikini (Av. Diagonal, 547. Barcelona) acollirà aquest divendres el concert benèfic organitzat per l’Associació Anita que té per objectiu donar el 100% dels fons recaptats amb el concert per a l’investigació del ‘Càncer del desenvolupament infantil’ i que servirà com a homenatge a l’Anita Sanchiz Amado, que després de lluitar quasi 4 anys per superar aquest tipus de càncer, ens va deixar el desembre del 2014.

La recaptació del concert anirà destinada a la Fundació d’Investigació de l’Hospital Sant Joan de Déu i a l’Amatruda Lab, UTSouthwestern Medical Center de l’Estat nord-americà de Dallas, per a un projecte científic de 5 anys de durada per mirar de desenvolupar noves línies d’investigació per trobar tractaments menys agressius i més efectius per tal de donar resposta a tots els nens que pateixen càncers de desenvolupament i alhora millorar la seva qualitat de vida.

El concert anirà a càrrec de la banda ‘Los Brazos’, un trio de música Rock and Roll arribat de les afores de Bilbao que presentaran el seu tercer àlbum ‘Gas’, a més de presentar el videoclip inèdit de la seva cançó ‘Magic’, que han cedit a l’Associació Anita. El darrer treball de ‘Los Brazos’ consta de 9 temes originals que van del Blues al Swing i del Country al Rock and Roll. Per a tots aquells que vulguin assistir l’entrada té un preu de 16,50 euros. Per a les persones que no puguin assistir, però que vulguin col·laborar de la iniciativa, l’organització ha habilitat una ‘Fila 0’ a través de la qual es pot fer el donatiu equivalent a l’entrada del concert. Les entrades es poden adquirir a través de la plataforma de venda d’entrades per internet, Ticketmaster.

ARTICLES SIMILARS

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta