L’EMD de Valldoreix al costat de l’atleta amputat Dani Nafría

L’EMD de Valldoreix al costat de l’atleta amputat Dani Nafría

0 886

l'atleta

Josep Puig i Dani Nafría rubricant l'acord amb una encaixada de mans

Gràcies a l’acord de col·laboració signat amb l’Entitat Municipal Descentralitzada de Valldoreix Dani Nafría rep una aportació econòmica de 1.000 euros que serviran, principalment, per costejar-se els desplaçaments i les quotes d’inscripció a les diferents proves que s’ha marcat com a objectius. En el transcurs de les diferents competicions Dani Nafría portarà l’escut i el nom de Valldoreix a la seva equipació oficial.

La iniciativa s’emmarca dins la voluntat del govern de Valldoreix de seguir amb la tasca de promoció de l’esport i els esportistes de la vila, tal com ja es va fer amb l’esquiador Pol Carreras, qui també va tenir el suport de l’EMD-Valldoreix per aconseguir estar als darrers Jocs Olímpics d’Hivern disputats a la ciutat russa de Sotxi.

Durant la roda de premsa de presentació de l’acord el president de Valldoreix, Josep Puig ha posat de manifest ‘el gran orgull que suposa per a l’EMD de Valldoreix poder estar al costat d’un esportista com en Dani Nafría i aportar el nostre granet de sorra en la consecució dels seus objectius esportius, que a partir d’avui també són els nostres i els de tota la gent de Valldoreix. Ens agrada molt poder estar amb ell en l’assoliment dels seus somnis’.

DSC_0322[1]
Josep Puig i Dani Nafría durant l’acte de presentació de l’acord de patrocini

ARTICLES SIMILARS

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta