L’EMD de Valldoreix dóna 18.000€ a Proactiva Open Arms per ajudar als...

L’EMD de Valldoreix dóna 18.000€ a Proactiva Open Arms per ajudar als refugiats sirians

0 780

El director de l’ONG Proactiva Open Arms, Òscar Camps, ha rebut avui de mans del president de l’EMD de Valldoreix, Josep Puig, un donatiu de 18.000€ que la vila de Valldoreix fa a l’ONG de socorristes que està treballant a l’illa de Lesbos per salvar les vides dels refugiats sirians, que arriben a les costes gregues escapant de la guerra al seu país.

Durant la seva estada a Valldoreix, Òscar Camps s’ha mostrat molt agraït del suport rebut per part de la ciutadania i ha assegurat que ‘el donatiu que ens arriba de part dels ciutadans de Valldoreix és dels més importants que rebem a la nostra organització’. En concret, el donatiu fet per l’EMD de Valldoreix servirà per ‘finançar el Projecte del Mediterrani, ja que tenim la intenció de desplaçar-nos cap a on es desplacin les rutes’, ha especificat Camps. La idea dels membres de Proactiva Open Arms és moure’s fins a la costa italiana, atès que les rutes de refugiats es dirigeixen en aquests moments des de les costes d’Albania fins a Italia, a través de l’Adriàtic. Per mostrar la seva gratitud amb la ciutadania de Valldoreix Òscar Camps ha afirmat que en el seu vaixell portaran l’escut de Valldoreix.

El donatiu a l’ONG Proactiva Open Arms neix d’una moció institucional votada per unanimitat al Ple del 31 de maig en què s’acordava fer el donatiu de 18.000€ per tal d’ajudar a les persones que fugen de la guerra a síria. La moció volia també mostrar el total desacord amb les polítiques que s’estan duent a terme des dels organismes, governs i institucions europeus i demanar a aquestes que es posi fre, amb tots els mitjans possibles, a l’acció de les màfies que s’aprofiten de la situació.

ARTICLES SIMILARS

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta