L’EMD de Valldoreix posa al dia les voreres de cinc carrers del...

L’EMD de Valldoreix posa al dia les voreres de cinc carrers del barri de Can Casulleras

0 1142

Els carrers on s’ha actuat per arranjar voreres en mal estat són el Pg. Voltor, el C. Pla, el C. Eivissa, el C. Ocells, el Pg. Esparver i la confluència d’Esparver amb el C. Cogullada.

En total els treballs han actuat sobre una superfície de més de 300 metres quadrats, on s’ha procedit a retirar les peces trencades o deteriorades i s’han substituït per rajoles noves. Igualment s’han posat a nivell totes aquelles zones que havien patit aixecaments per acció de les arrels dels arbres.

Amb l’actuació duta a terme al barri de Can Casulleras no es posa fi als treballs d’arranjament de voreres a Valldoreix, ja que un cop acabada l’obra als carrers esmentats es procedirà a continuar amb el pla de millora de voreres, que té previst actuar en un total de 700 metres quadrats més als barris del Rossinyol i Sant Jaume.

Quan estiguin els treballs enllestits s’hauran arranjat un total de 1000 metres quadrats de voreres amb un cost aproximat de 30.000 euros. La data de finalització de les obres de millora està prevista per abans de finals d’any. 

ARTICLES SIMILARS

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta