L’EMD de Valldoreix repara el paviment de diferents carrers de la vila

L’EMD de Valldoreix repara el paviment de diferents carrers de la vila

0 1321

L’actuació consisteix en fer un fresat per retirar el paviment actual i aplicar una nova capa d’asfalt per tal d’eliminar certes irregularitats que dificultaven la circulació de vehicles.

En total s’ha actuat sobre un total de 1100 metres quadrats que han servit per eliminar sotracs i irregularitats causats en la seva gran totalitat per l’acció de les arrels dels arbres i per l’ús intensiu de les principals vies de comunicació de la xarxa viària de Valldoreix.

En concret, els treballs consisteixen en el fresat de les zones en mal estat i la retirada i el sanejat de les zones malmeses per les arrels de l’arbrat públic. Un cop enllestits aquests treballs es procedeix a l’estesa d’una nova capa d’asfalt que corregeix les irregularitats existents.

L’actuació, que ha anat a càrrec de l’empresa Asfalts Augusta, adjudicatària de l’obra per concurs públic, s’ha realitzat a tres zones de la vila que són el carrer Tórtora, cantonada carrer Pigot i a la intersecció entre el carrer Pinar i el carrer Castanyer. L’última part de l’obra es desenvolupa a la Pl. Pompeu Fabra, a tocar de la Casa de la Vila, i on ara no es pot accedir amb vehicle, fins que no finalitzin les tasques, sobre les 19:00 hores.

ARTICLES SIMILARS

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta