L’EMD de Valldoreix s’obre a la ciutadania estrenant un portal de transparència...

L’EMD de Valldoreix s’obre a la ciutadania estrenant un portal de transparència i el Bloc del President

0 1019

Amb el nou web de transparència l’EMD de Valldoreix es posa al capdavant de les EMD catalanes, sent la primera en posar en marxa un portal d’aquestes característiques. 

La voluntat del govern de l’EMD amb la posada en funcionament del Portal de Transparència és la d’acostar-se als ciutadans de Valldoreix a través dels recursos que ofereixen les tecnologies de la informació i de la comunicació. El nou web de transparència de Valldoreix ofereix informació sobre els representants polítics i les seves retribucions, el pressupost de la corporació, contractació pública, inversió en projectes urbanístics, eines i espais de participació de la ciutadania i empreses concessionàries, entre d’altres.

L’altre gran novetat que aporta el nou portal és que tots aquells ciutadans i ciutadanes que ho vulguin podran comunicar-se en directe amb el president de l’EMD, Josep Puig i transmetre-li les seves preguntes, suggeriments i queixes. Això serà possible gràcies a un xat en línia on el president estarà disponible tots els dimecres de 12 a 14 hores. Fora d’aquest horari tots els missatges que s’enviïn a través de xat el sistema els farà arribar al correu electrònic del president per ser contestats el més aviat possible.

En aquest afany d’apropar-se a la ciutadania el president de l’EMD ha posat també en funcionament un bloc personal a través del qual Josep Puig vol fer arribar a la ciutadania la seva opinió sobre els grans i petits temes que afecten el dia a dia dels valldoreixencs. A banda dels habituals escrits parlant sobre les qüestions més rellevants de la vila, al bloc els ciutadans poden sol·licitar audiència personal amb el president a través de l’apartat ‘Un cafè amb el president’ o deixar un missatge que Josep Puig rebrà directament al seu correu electrònic.

ARTICLES SIMILARS

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta