L’EMD dóna el tret de sortida a les festes nadalenques encenent per...

L’EMD dóna el tret de sortida a les festes nadalenques encenent per primer cop les llums de l’arbre de Nadal de Valldoreix

0 1113

L’arbre està ubicat a la plaça Maria Sabater, a tocar de l’església de l’Assumpció i estarà encès al llarg de totes les festes nadalenques, juntament amb la il·luminació que es podrà veure pels principals carrers i places de Valldoreix.

IMG_1442

L’encesa de l’arbre de Nadal de Valldoreix es va celebrar ahir a les 18:00 hores i va estar precedida pel simbòlic acte, fet pels alumnes de l’escola Ferran i Clua, de penjar del nou arbre de Nadal papers de colors amb bons desitjos per al nou a les festivitats nadalenques i el nou any. La festa es va completar amb una xocolatada per a tots els assistents que, a més de fer les delícies de petits i grans, va servir per ajudar a passar el fred que ja es començava a notar a aquella hora.


IMG_1441

La il·luminació nadalenca de Valldoreix es completa amb 94 elements lluminosos fabricats amb tecnologia LED d’alta eficiència energètica, 41 dels quals es van estrenar durant les passades festes de Nadal. L’arbre de Nadal completa una il·luminació nadalenca que en la seva totalitat s’ajusta al marc d’estalvi energètic de l’enllumenat públic que s’ha fixat des de l’EMD de Valldoreix a totes les instal·lacions municipals. La total implementació de la tecnologia LED a la il·luminació nadalenca de Valldoreix s’aconsegueix la reducció de les emissions de CO2 i del cost de la factura elèctrica.

A més de l’arbre de Nadal i dels elements decoratius de places i carrers, la il·luminació es completa amb 300 metres de fil lluminós LED amb què s’engalana l’escultura de la plaça de Can Cadena i els arbres de la plaça Maria Sabater i de la plaça de l’Estació. 

La instal·lació de la il·luminació ha anat a càrrec de l’empresa de gestió d’enllumenat urbà Citelum. Aquestes festes hi hauran motius decoratius lluminosos repartits pels principals eixos viaris que creuen Valldoreix, des de la plaça de l’Estació, passant per la plaça de Can Cadena, Pg. Olabarria, l’Av. de Mn. Jacint Verdaguer, les places de Maria Sabater i de de Pompeu Fabra, fins arribar a la plaça del Mas Roig.

ARTICLES SIMILARS

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta