L’equip de govern de l’EMD anima la ciutadania de Valldoreix a prendre...

L’equip de govern de l’EMD anima la ciutadania de Valldoreix a prendre part del procés participatiu del 9N

0 1036

Els 7 membres de l’equip de govern de l’EMD de Valldoreix s’han mostrat a favor de la campanya posada en marxa per la Generalitat de Catalunya, que sota el lema ‘9N 2014. Tu participes. Tu decideixes’ vol mobilitzar la ciutadania per anar a votar el proper diumenge.

El suport de l’equip de govern de Valldoreix a la campanya informativa s’ha materialitzat en un cartell, editat per l’EMD, on es pot veure els set membres de l’equip de govern de CiU-Actuem de Valldoreix posant junts al costat de la imatge dissenyada per la Generalitat de Catalunya per il·lustrar l’acció comunicativa.

‘La voluntat del govern de l’EMD amb la iniciativa és fer arribar a tots els ciutadans de Valldoreix que aquest proper diumenge se celebra un procés participatiu i que tots els valldoreixencs estan cridats a participar i a expressar la seva opinió’ ha dit el president de l’EMD-Valldoreix, Josep Puig.

La iniciativa segueix la línia d’accions que des de l’EMD s’han impulsat per, en un primer moment, donar suport a la celebració de la consulta del 9N, com va ser l’aprovació en sessió plenària d’una moció de suport a la llei de consultes no referendàries aprovada pel Parlament de Catalunya i la concentració de rebuig per la suspensió de la Llei de Consultes per part del Tribunal Constitucional espanyol, que va aplegar més d’una setantena de veïns i veïnes davant de la Casa de la Vila de Valldoreix.

ARTICLES SIMILARS

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta