L’equip femení de l’escola Ferran i Clua, al Campionat d’Espanya de ‘Jugant...

L’equip femení de l’escola Ferran i Clua, al Campionat d’Espanya de ‘Jugant a l’atletisme’

0 722

Les alumnes del Ferran i Clua Clara Cumelles, Aina Cumelles, Núria Pérez, Carla Pros i Maria Andrade, van quedar classificades en tercera posició al Campionat de Catalunya de la seva especialitat, motiu pel qual es van guanyar la classificació pel Campionat d’Espanya. Les valldoreixenques, viatjaran conjuntament amb els equips de l’escola Joan  Maragall de Sant Cugat i l’escola Sant Esteve de Castellar del Vallés i seran les representants de Catalunya en la  final estatal, que se celebrarà a Logroño el 28 i 29 de maig.  Allà compartiran esport i convivència amb 20 centres més de primària de tot l’estat espanyol.

La competició ‘Jugant a l’atletisme’ la va crear la Federació Espanyola d’Atletisme per promocionar aquesta disciplina en els centres escolars i consta de cinc proves individuals (llançament de javelina, triple salt, salt a la corda, llançament de pes de 2kg i una cursa de 10 x 10) i està tenint un gran èxit.