L’Escola de Música de Valldoreix presenta el curs 2015-16 amb la nova...

L’Escola de Música de Valldoreix presenta el curs 2015-16 amb la nova assignatura de bateria i nou servei de logopèdia

0 1122

L’Escola de Música de Valldoreix inicia el curs 2015-2016 consolidant les principals línies d’acció que ha vingut desenvolupant els darrers anys i ampliant i reformulant algunes àrees en vistes a seguir millorant l’oferta docent.

Les principals novetats d’aquest curs són la incorporació al pla educatiu de l’assignatura de bateria i la propera obertura d’un servei de logopèdia per a tots aquells alumnes que estiguin interessats. A nivell formatiu, destaca també la consolidació del projecte de la Coral de l’EMV, que aquest any comptarà amb més sessions, i de la figura del pianista acompanyant, una eina bàsica per a la formació dels alumnes.

Un altre dels eixos bàsics de l’escola és la comunicació. És per això que aquest curs incorporen una eina nova, un calendari insertat a l’espai web (www.escolademusicavalldoreix.cat) que contindrà tota la informació del centre actualitzada. Per altra banda, estem en ple procés de remodelació d’aquest espai web, el qual veurà la llum en els propers mesos. Mantindrem l’agenda mensual que tots rebeu al vostre correu, la guia de l’estudiant i en la qual us expliquem les principals àrees de l’Escola i les nostres activitats, i podreu seguir tot allò què ens passa a a les xarxes socials (Facebook, Twitter i Youtube).

Aquest és també el curs de consolidació d’un espai concertístic propi. La segona edició del Cicle de Concerts, amb sis actuacions repartides al llarg del curs en diferents espais de Valldoreix i rodalies així ho corrobora. A aquests concerts cal afegir molts d’altres, com el concert a la Festa Major de Valldoreix (19 de setembre), les actuacions a la Festa del Dia Internacional de la Música (17 de juny), el Concert de Nadal (22 de desembre) o la Sessió de Nit (17 d’abril), entre d’altres.

PLACES VACANTS WEB EMV

ARTICLES SIMILARS

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta