L’Escola de Música de Valldoreix tanca el curs amb dos concerts a...

L’Escola de Música de Valldoreix tanca el curs amb dos concerts a la Nau de Cultura

0 1102

Mestres i alumnes de l’Escola de Música de Valldoreix es van donar cita els dies dijous 15 i diumenge 18 de maig a la Nau de Cultura per posar punt i final a l’any acadèmic mostrant el treball fet i l’aprenentatge assolit al llarg del curs.

La primera de les cites va ser el ‘Recital Pas de Cicle’, on quatre alumnes de l’escola que enguany han finalitzat el cicle d’ensenyament bàsic per passar al cicle mitjà, van oferir un concert de piano en què van mostrar l’aprenentatge assolit durant el curs. Emma de Fèlix Oostenbrink va obrir el recital interpretant ‘L’escarabat’ de J. Lamote de Grignon, la ‘Sonatina nº1’ de Beethoven i ‘El genet indòmit’ de Schumann. La següent en posar-se davant del piano va ser Edith Ferrer Sesmillo interpretant la ‘Petita peça’ de Schumann, la ‘Sonata nº4’ de Haydn i ‘Balls’ J. Lamote de Grignon.

La segona part va estar protagonitzada per Carolina Ferré Ventosa i Ian Pons Arnáiz. La primera va tocar la ‘Invenció en fa major’ de Bach, ‘Pallassos’ de Kabalewski i la ‘Sonata en sol major op.49’ de Beethoven, mentre que les peces triades per Ian Pons van ser ‘Petit preludi en re menor’ de Bach, ‘Balls’ J. Lamote de Grignon, la ‘Sonata en do major nº16 de Mozart i ‘Ecos del teatre’ de Schumann.

La segona cita va ser el ‘Concert de final de curs’, on van prendre part tots els alumnes l’Escola de Música de Valldoreix –des dels estudiants d’ensenyaments inicials, passant pels cicles bàsic i mitjà i fins els estudis avançats, sense oblidar la musicoteràpia i la tècnica alexander– i que va consistir en una mostra que va servir per plasmar sobre l’escenari la feina feta i les ensenyances que els i les alumnes han assolit durant el curs.

dsc-0782

 

ARTICLES SIMILARS

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta