L’Orquestra Camera Musicae penja el cartell de complert en la cloenda del...

L’Orquestra Camera Musicae penja el cartell de complert en la cloenda del 2on Cicle de Concerts al Castell de Canals

0 1205

La formació tarragonina s’estrena al cicle de concerts valldoreixenc i ho fa posant el punt final al festival musical del Castell de Canals aquest dissabte 27 de juny, a partir de les 21.45h, on presentarà el seu darrer treball ‘Les quatre estacions’.

Camera Musicae presenta a Valldoreix la seva novena producció de la temporada, ‘Les quatre estacions’, amb el concertino de la formació Joel Bardolet com a solista i director. Aquest nou programa està protagonitzat per les composicions de Vivaldi i es completa amb la Suite Holberg, Op. 40, del compositor noruec Eduard Grieg.

Els assistents al concert de Castell de Canals podran gaudir dels quatre moviments (primavera, estiu, tardor i hivern) de ‘Le quattro stagioni’, publicada l’any 1725 i estava dedicada al comte de Bohèmia Morzin. Les quatre estacions és encara avui un autèntic reclam per al públic que vol introduir-se en el repertori barroc més canònic. Una obra ‘apta’ per al gran públic per la seva espectacularitat, recursos i ‘to’. A Valldoreix la versió que ofereix l’Orquestra Camera Musicae compta amb el segell del vigatà Joel Bardolet, un dels violinistes catalans de major projecció, concertino de la formació tarragonina i que completarà el programa amb ‘La Suite Holberg, Op. 40’ del compositor norueg Eduard Grieg.

L’Orquestra Camera Musicae (OCM) de la demarcació de Tarragona, fundada l’any 2006, va néixer en el marc de la companyia d’òpera del mateix nom amb l’objectiu de participar en les seves representacions operístiques. El setembre de 2007 es va presentar al públic en solitari. D’ençà de la temporada 2008-09, l’OCM organitza la seva pròpia temporada de Concerts.

ARTICLES SIMILARS

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta